Вибір рубрики

Експорт продукції морем

06.03.2024

Гарні новини з аграрного фронту України, друзі! У 2023 році наші фермери виконали справжнє чудо, зібравши понад 70 мільйонів тонн зернових і олійних культур. А ще експортували продукції на космічну суму майже в 22 мільярди доларів. Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики, розповів про це на конференції в Празі, додавши, що це стало можливим завдяки допомозі міжнародних партнерів і успішній роботі зернового коридору.

Ну аграрії, ви як завжди на висоті! Майже всю продукцію експортуємо морем, і в грудні 2023 року відправили на експорт 5 мільйонів тонн збіжжя з Одеси. Тарас Висоцький наголосив, що Україна продовжує гарантувати світову продовольчу безпеку, особливо важливу для країн Африки та Азії.

Але не забуваємо й про наших аграріїв, що потерпають від наслідків вторгнення. На конференції також обговорять, як подолати воєнні ризики для агроринку, прогнози врожаю-2024, і навіть процес євроінтеграції України.

Так тримати, Україно! Ваші поля не тільки забезпечують хлібом наші столи, а й допомагають утримувати стабільність у світі.

Схожі новини:

31.08.2024

Сучасне вирощування персиків

Фермерське господарство "Гадз" задає нові тренди! Євген Розсоха, шеф-фермер Бахмутського розсадника, який зараз курує кісточкові...

Детальніше

30.08.2024

Фестиваль українського борщу

У Варшаві нещодавно стався грандіозний фестиваль українського борщу, який вони назвали BorschFest. Це вже другий...

Детальніше

29.08.2024

Збереження традицій вівчарства

Слухайте історію про В’ячеслава Зінкевича, вівчара з Волині, який своїми руками створює щось особливе! Він...

Детальніше