Вибір рубрики

Фініковій пальмі 43 роки

08.04.2024

Отакої, у Черкасах малеча не жартує – вони за оранжерею з дедалі рідкісними рослинами доглядають! Уявляєте, є там авокадо, банани, а ще й монстера дає свої плоди. А найголовніша зірочка – фінікова пальма, якій аж 43 роки!

Там ще й маленькі садівнички займаються кумкватами, манго, фініками, і не тільки. Кажуть, що аж двісті дітлахів там крутяться, руки не складають. Вони не лише рослини вирощують, а й дізнаються, як їх прищеплювати, саджати, обрізати.

А ще ці «юні квітникарі» – вони місту красу дарують, клумби озеленюють. Не обійшлося без «юних овочівників» і «юних садівників», які овочі вирощують, борщи варять, смородину живцюють і виноград. Пані Світлана, керівниця цієї творчості, вважає, що така діяльність – це найкращий релакс і школа життя для малечі.

А ще там, крім зелені, мінізоопарк є! Папуги, білки, шиншили, морські свинки – всім їм дітки радість приносять і догляд.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше