Вибір рубрики

“Галя Балувана” розширює кордони

18.02.2024

Круті новини від українського бренду «Галя Балувана», що завоював серця любителів української кухні не тільки вдома, а й за кордоном. Володимир Матвійчук, один із засновників бренду, поділився, що в Україні вони вже все встигли і тепер мають мережу з 930 магазинів. Так, вирішили не розширювати кількість українських партнерів, адже хочуть зберегти якість і ефективність роботи з існуючими.

Але не варто засмучуватися, бо «Галя Балувана» вже підкорює нові вершини – цього разу на Американському континенті! Так, магазини вже з’являються в США та Канаді, а ще недавно відкрили свій перший магазин у Великобританії. І все це – завдяки українській громаді за кордоном та тим, хто вирішив спробувати щось нове і смачне.

Володимир зазначає, що мають вісім партнерів в Англії, і всі вони – наші співвітчизники. Наступна зупинка – Грузія, а далі – хто знає? Адже з такими смачними ідеями та великими амбіціями, «Галя Балувана» точно знайде своїх шанувальників і далі.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше