Вибір рубрики

Гранти на теплиці працюють

26.04.2024

У селі Бугаків на Вінниччині стартував грандіозний проект: завдяки гранту збудовано величезну теплицю площею 16 тисяч квадратних метрів! Олександр Гудима, місцевий фермер, вклав у цей проект не тільки отримані від держави кошти, а й значну частину власних інвестицій. Тепер у цих парниках цілий рік вирощуватимуть огірки, помідори, перець та редис.

Олександр зізнався, що грант від програми “єРобота” став для нього справжнім подарунком і дозволив масштабувати його бізнес до розмірів, про які він тільки мріяв. Тепер він може забезпечувати свіжими овочами не тільки місцеві ринки, а й великі супермаркети, які вимагають постачання продукції на протязі мінімум шести місяців у рік.

Олександр та інші чотири підприємці з Вінниччини, які також отримали гранти на теплиці, тепер мають можливість зробити внесок у продовольчу безпеку регіону та забезпечити споживачів якісними та свіжими овочами вирощеними в Україні.

Схожі новини:

07.05.2024

Фунгіциди при підвищеній вологості

Вологі умови не прирікають на поганий урожай! Ось поради, як вибрати ефективний фунгіцид для зернових....

Детальніше

07.05.2024

Купівля нової техніки

Агрохолдинг «ТАС Агро» інвестував $15 млн у нову сільськогосподарську техніку, як повідомив генеральний директор компанії...

Детальніше

07.05.2024

Імбирний чай та пряники

Ціни на імбир стрімко зросли, перетворивши його на справжню розкіш у всьому світі. Востаннє подорожчання...

Детальніше