Вибір рубрики

Гроші для ягідників

17.04.2024

У Львівській області дали зелене світло ягідним кооперативам! Тепер вони можуть отримати фінансову підтримку прямісінько з обласної кишені на розвиток своїх ягідних насаджень. Це вже не просто гарна новина, це супер-шанс для тих, хто мріє про ягідні поля, що буяють на Львівщині.

Хочеш знати, як усе це працює? Лови інструкцію! Кооперативи, що готові засадити ягодами свої землі або вже мають такі плани на цей рік, повинні побігти до райдержадміністрацій і поділитися своїми ягідними мріями. Усі документики та інші потрібні деталі ви знайдете за спеціальним посиланням. Але пам’ятайте, часу небагато – до 1 травня всі заявки мають бути подані.

Ось і вся фішка: кооперативи обирають, на що вони хочуть витратити бюджетні грошенята – на майбутнє створення ягідних насаджень або на відшкодування вже зроблених витрат на таке закладання. А загальний бюджет програми – цілих 5 мільйонів гривень. Тож, якщо ти – частина ягідного кооперативу і маєш великі плани на свої ягоди, не гай часу. Львівщина чекає на ваші ідеї!

Схожі новини:

06.05.2024

Планується зростання поголів’я корів

В Україні за 2023 рік було вироблено 7,34 млн т молока, з яких 4,54 млн...

Детальніше

06.05.2024

Відновлення гірських лісів

Гарна новина для природи Карпат! Уряд України прийняв важливе рішення про заборону суцільних рубок головного...

Детальніше

05.05.2024

Сиров’ялений продукт зі свинини

Смачний делікатес Полісся: традиційний мацик пропонують внести до культурної спадщини України На Рівненщині готують документи,...

Детальніше