Вибір рубрики

Хліб на нашому столі

14.10.2024

За останні два роки ТОВ «МИЗА» (ТМ «Переяслав Хлеб») значно розширило свій асортимент. На сьогодні підприємство випікає біля 60 різних видів хдіба, смаколиків та святкових виробів. Також налагоджено виробництво лавшу, двох нових видів хліба та печива.

Про це з гордістю розказує директор Андрій Пироговський для AgroPortal.ua.
«Поступово змінюємо паковання продукції, удосконалюючи та осучаснюючи його. Запустили в продаж екохлібниці — натуральні торбинки, виготовлені за спеціальною технологією, яка дозволяє зберігати хліб довше. У своїй роботі також орієнтуємося на молодше покоління, тому й вирішили виробляти популярний нині бездріжджовий хліб та лаваші».

Для дошкільнят та дітей молодшого шільного віку постійно провадяться екскурсії на хлібзавод. Діти можуть не лише чути історію підприємства, а й бачити процеси виготовлення хліба, і навіть випробувати себе у ролі пекарів та скуштувати власноруч зроблені вироби.

Підприємство використовує борошно різного гатунку та складу для виготовлення різних видів хліба. Мають постійне співробітництво з п’ятьма різними мукомельними постачальниками.

Сьогодні продукцію ТМ «Переяслав Хлеб» можна придбати у різних торгових точках мереж «АТБ» и «ТРАШ», фірмових кіосках у Переяславі, Яготині, Борисполі та Києві.

За матеріалами AgroPortal.ua.

Схожі новини:

17.10.2024

Лохина смачна і корисна

України давно знаходиться серед лідерів країн-еспортерів лохини.За темпами зростання експорту ми опинилися у трійці світових...

Детальніше

16.10.2024

Ситуація зі свинарством

Ситуація зі свинарством в Україні залежить від соціально - екаономічного стану. Поголів'я свиней, її килькість...

Детальніше

15.10.2024

Гурмани полюбляють український часник

Український часник сорту «Любаша» тепер експортують у Японію. Компанія mVm Shoji Co. Ltd з міста...

Детальніше