Вибір рубрики

Хлібна галузь найпотрібніша

17.04.2024

Готуйтеся, Черкаси! Вже 16-17 травня у місті відбудеться крута подія для всіх, хто в хлібній галузі стоїть кам’яною стіною — конференція-виставка «Хлібна індустрія-2024». Це буде час, коли можна буде поговорити про все на світі, що стосується хліба, від зернинки до паляниці. В програмі – п’ять дискусій на гострі теми і три сесії поза стінами конференц-зали, де ви зможете побачити все на власні очі.

На майданчику зберуться ті, хто робить хліб не просто їжею, а мистецтвом. Це ваш шанс заглянути за лаштунки хлібопекарної магії, від тех, хто змішує борошно з інноваціями, до тих, хто пакує кожен батон з любов’ю. А ще, якщо ви думаєте про те, як українська хлібна продукція може зайняти своє місце на світових ринках, то семінар «Як збільшити експорт української продукції з доданою вартістю?» буде саме тим, що вам треба.

Збираєтеся обговорювати не лише, як зробити хліб ще смачнішим, але й як робити гроші на хлібній франшизі, як екструзія може вивести ваш бізнес на новий рівень, і чи варто кидати всі сили на маркетинг чи краще інвестувати в технології.

Тож, якщо ваше серце б’ється в ритмі пекарського цеху, пакуйте валізи та їдьте до Черкас. Буде хлібно, буде цікаво!

Схожі новини:

06.05.2024

Готова страва із індички

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки спеціалізується на переробці індичатини, розширила свій...

Детальніше

06.05.2024

Кукурудзяні поля зменшуються

Європейські фермери збільшують посіви кукурудзи, тоді як українські площі під цією культурою скорочуються. Директорка департаменту...

Детальніше

06.05.2024

Планується зростання поголів’я корів

В Україні за 2023 рік було вироблено 7,34 млн т молока, з яких 4,54 млн...

Детальніше