Вибір рубрики

Компенсація на вітчизняну агротехніку

29.04.2024

Хороші новини для аграріїв України! Уряд розширив асортимент вітчизняної агротехніки, на яку можна отримати державну компенсацію. Тепер аграрії можуть вибрати з 2,289 номенклатурних позицій техніки 44 українських виробників і отримати 25% компенсації вартості її придбання.

Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економіки Юлія Свириденко зазначає, що на цю програму закладено в бюджеті 1 млрд грн, завдяки чому близько 4 тис. аграріїв зможуть скористатись державною підтримкою. В асортимент входять трактори, грунтообробна техніка, посівні та зернопереробні машини, а також обладнання для садівництва та тваринництва.

Виробники, що бажають долучити свою продукцію до переліку, мають подати заявку до Мінекономіки до 31 жовтня поточного року. А фермерам, щоб отримати компенсацію, потрібно вибрати обладнання з переліку на сайті Мінекономіки, придбати його, а потім подати необхідні документи до уповноваженого банку.

Це дійсно чудова можливість для агровиробників модернізувати своє виробництво та зменшити витрати!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше