Вибір рубрики

Консультанти з приготування їжі

05.05.2024

Компанія МХП впроваджує нову професію — м’ясний сомельє для мережі «М’ясомаркет». Ці спеціалісти — більше ніж просто продавці, вони є консультантами з приготування їжі.

«М’ясні сомельє вирішують для покупця більшість питань стосовно страв, допомагаючи спростити й покращити життя. Вони розуміють потреби покупців, добре знають асортимент і принципи приготування страв, тому чудово підходять для рекомендацій з приготування смачних сніданків, обідів і вечерь», — пояснює Андрій Булах, заступник голови правління МХП.

М’ясні сомельє стають шеф-кухарями для українських родин, пропонуючи не просто продукти, а готові страви, які можна з них приготувати. Вони знайомі з уподобаннями своїх клієнтів і здатні запропонувати те, що їм потрібно. МХП планує, що клієнти будуть слідувати за своїми м’ясними сомельє між «М’ясомаркетами», як це роблять із б’юті-майстрами чи лікарями.

Компанія відкрила спеціальний навчальний «М’ясомаркет», де м’ясні сомельє проходять підготовку — від теорії до практики — в реальних умовах. Навчання фінансується компанією МХП.

Працівники можуть почати зі стажера та піднятися до старшого м’ясного сомельє, керівника магазину, або навіть шефа-сомельє чи іншої позиції в МХП. Одним із прикладів є одна з м’ясних сомельє з «М’ясомаркету» в Києві, яка тепер є директоркою одного з напрямів власного ритейлу МХП.

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше