Вибір рубрики

Консультанти з приготування їжі

05.05.2024

Компанія МХП впроваджує нову професію — м’ясний сомельє для мережі «М’ясомаркет». Ці спеціалісти — більше ніж просто продавці, вони є консультантами з приготування їжі.

«М’ясні сомельє вирішують для покупця більшість питань стосовно страв, допомагаючи спростити й покращити життя. Вони розуміють потреби покупців, добре знають асортимент і принципи приготування страв, тому чудово підходять для рекомендацій з приготування смачних сніданків, обідів і вечерь», — пояснює Андрій Булах, заступник голови правління МХП.

М’ясні сомельє стають шеф-кухарями для українських родин, пропонуючи не просто продукти, а готові страви, які можна з них приготувати. Вони знайомі з уподобаннями своїх клієнтів і здатні запропонувати те, що їм потрібно. МХП планує, що клієнти будуть слідувати за своїми м’ясними сомельє між «М’ясомаркетами», як це роблять із б’юті-майстрами чи лікарями.

Компанія відкрила спеціальний навчальний «М’ясомаркет», де м’ясні сомельє проходять підготовку — від теорії до практики — в реальних умовах. Навчання фінансується компанією МХП.

Працівники можуть почати зі стажера та піднятися до старшого м’ясного сомельє, керівника магазину, або навіть шефа-сомельє чи іншої позиції в МХП. Одним із прикладів є одна з м’ясних сомельє з «М’ясомаркету» в Києві, яка тепер є директоркою одного з напрямів власного ритейлу МХП.

Схожі новини:

18.05.2024

Взаємовигідне співробітництво

Уявіть собі, як Україна і Чилі, два краї сидять разом за столом і думають, як...

Детальніше

18.05.2024

Жир перетворять у батарейку

Вчені придумали, як перетворити курячий жир на батарейки! Замість того, щоб викидати жир, його можна...

Детальніше

18.05.2024

Здешевлення вартості свинини

То ось що розповідає Віктор Робейко з "Ґудвеллі Україна"! Вони там думають, як зробити так,...

Детальніше