Вибір рубрики

Кошти на розширення виробництва

08.05.2024

«ПриватБанк» ухвалив рішення збільшити кредитування групи компаній «Вілія» до 360 млн грн. Завдяки цим коштам компанія зможе у 2024 році інвестувати у розширення виробництва, закупівлю сільгосптехніки, обладнання та збільшення експортних потужностей агропродукції.

Євген Заіграєв, член правління «ПриватБанку» з питань МСБ, підкреслив, що банк підтримує провідні агропідприємства, такі як «Вілія», які демонструють динамічний розвиток та модернізацію бізнесу.

Попри війну, «Вілія» інвестувала в будівництво зернового терміналу та запуск борошномельного комплексу, а також розширила свій парк зерновозів на 25% та збільшила обсяги зберігання зерна в елеваторах на 20%.

У 2024 році компанія планує продовжити модернізацію виробництва та експортних потужностей, інвестуючи понад 0,5 млрд грн. Також планується відновити будівництво молочної ферми та розглянути проєкт створення сучасних свинокомплексів.

Група компаній «Вілія» працює в різних сферах агровиробництва, зокрема у вирощуванні рослин, зберіганні зерна, виробництві борошна та круп, а також у тваринництві.

Схожі новини:

19.05.2024

Ароматний трояндовий конфітюр

У селі Мильчиці на Львівщині власники крафтової сироварні "Гарбузовий рай" Ігор Рева та Соломія Братах...

Детальніше

19.05.2024

Техніка у тимчасовому користуванні

У рамках грантового проєкту "Підтримка малих фермерів в Україні" розпочато збір ранніх зернових 2024 року....

Детальніше

19.05.2024

Німецька сільськогосподарська техніка

Німецька компанія Schneider вирішила порадувати нас своїм брендом сільськогосподарської техніки Eisen Löwe, який вони відродили...

Детальніше