Вибір рубрики

Крафтові виробники на дегустаціях

28.02.2024

Якщо ти ще не чув про Favorite Food&Drinks, то зараз саме час! Це такий крутий дегустаційний конкурс, де наші місцеві крафтові виробники мають можливість показати всю красу та смак своєї продукції. Олена Сініціна, головна за все це дійство, каже, що щороку близько чверті учасників – це саме такі крафтові майстри, які привозять на оцінку свої унікальні равлики, комбучу, солі, мед та багато іншого.

І це не просто показуха, друзі! Справжні експерти з ритейлу та гостинності серйозно зацікавлені в такій продукції, адже кожен шукає щось особливе для своїх покупців. Так, наші крафтовики мають шанс вистрілити на велику сцену, адже їхні продукти не тільки смачні, але й оригінальні та якісні.

Цьогоріч уже шестеро крафтових виробників подали свої дива на дегустацію – від печива до пива. Так що якщо ти виробляєш щось круте та унікальне, не пропусти свій шанс заявити про себе на Favorite Food&Drinks. А ми будемо тримати кулаки за наших талановитих виробників!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше