Вибір рубрики

Купили фабрику смаколиків та морозива

04.04.2024

Українська компанія «Три ведмеді», відома своїми замороженими частуваннями, вирішила розширити свої кордони і тепер вони новенькі господарі польського заводика Nordis. Це той, що в Польщі смаколики напівфабрикати та морозиво творить. Засновник «Три ведмеді», Дмитро Ушмаєв, всіх в цьому запевнив, але про суму угоди мовчить. Каже, що вони готові кидати грошенята на розвиток своєї нової польської бази.

Видно, заводик у Польщі не такий великий, як українські виробництва, але має все, щоб стати таким же крутим, як «Три ведмеді». А ще виявляється, що у вересні минулого року у Nordis вже встигли керівництво змінити, і Дмитро Ушмаєв там тепер хазяїн. І до компанії вже приєднався Андрій Тищенко з української команди.

Nordis це не просто завод, а ціла фабрика смаколиків із складами, яка понад 100 різновидів морозива та напівфабрикатів уміє робити. І ще у 19 містечках Польщі свою дистрибуційну мережу має.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше