Вибір рубрики

Купили фабрику смаколиків та морозива

04.04.2024

Українська компанія «Три ведмеді», відома своїми замороженими частуваннями, вирішила розширити свої кордони і тепер вони новенькі господарі польського заводика Nordis. Це той, що в Польщі смаколики напівфабрикати та морозиво творить. Засновник «Три ведмеді», Дмитро Ушмаєв, всіх в цьому запевнив, але про суму угоди мовчить. Каже, що вони готові кидати грошенята на розвиток своєї нової польської бази.

Видно, заводик у Польщі не такий великий, як українські виробництва, але має все, щоб стати таким же крутим, як «Три ведмеді». А ще виявляється, що у вересні минулого року у Nordis вже встигли керівництво змінити, і Дмитро Ушмаєв там тепер хазяїн. І до компанії вже приєднався Андрій Тищенко з української команди.

Nordis це не просто завод, а ціла фабрика смаколиків із складами, яка понад 100 різновидів морозива та напівфабрикатів уміє робити. І ще у 19 містечках Польщі свою дистрибуційну мережу має.

Схожі новини:

03.05.2024

Тестування різноманітних сортів культур

Вже цього року група «Агротрейд» відзначиться надзвичайно масштабним планом досліджень, адже вони збираються провести 411...

Детальніше

03.05.2024

З’явилися перші сходи картоплі

Цьогорічний сезон картоплі розпочався з позитивних нот, адже погода дозволила фермерам почати посівну роботу дещо...

Детальніше

03.05.2024

Один із найкращих вишів України

Сумський національний аграрний університет потрапив до переліку 25 найкращих вишів України, чого вдалося досягти завдяки...

Детальніше