Вибір рубрики

Курси для співробітників логістичної аграрної компанії

30.03.2024

УКАБ спільно з “Агрокебетами” запускають крутий навчальний курс. Називається він “Сучасні умови та засоби транспортування аграрної групи вантажів залізничним та автомобільним транспортом”. Він відбудеться з 3 по 19 квітня 2024 року, тож часу підготуватися вдосталь!

Ось що тебе чекає на курсі:

Все буде онлайн, зручно так, в ZOOM.
6 годин теорії, щоб розібратися в усіх питаннях.
Ще 6 годин поговоримо на практичних кейсах, подивимося, як це все працює в реальному житті.
Жваві дискусії з чотирма експертами логістики. Буде гаряче!
І звісно, сертифікат про проходження курсу на пам’ять та в резюме.
Цей курс – це твій шанс, якщо ти молодий співробітник логістичної компанії або працюєш у логістиці аграрної компанії і хочеш оновити свої знання.

Мета курсу – це не просто навчити, а й показати, обмінятися досвідом, розібратися в сучасних засобах транспортування, в навантажувально-розвантажувальних роботах та в тенденціях логістичних ланцюгів.

Щоб стати учасником, треба зареєструватися до 2 квітня включно. І головне – участь у курсі безкоштовна, але реєстрація обов’язкова. Не пропусти шанс підвищити свою кваліфікацію та стати крутішим у своїй справі!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше