Вибір рубрики

Мій улюблений шоколад

20.04.2024

На Закарпатті є така крафтова шоколадна майстерня SoYKa chocolate, і вони випустили новинку, яка просто бомба – шоколад із сакурою! Це взагалі щось неймовірно смачне та ніжне, і Юлія Савинська, мозок і серце цього проєкту, поділилася цим в Instagram.

Уяви собі, цей шоколадик – це суміш ніжного вершкового шоколаду з додаванням сублімованих вишень, полуниць і навіть пелюсток троянди каркаде. І головне, ні грама білого цукру! Вони використали еритритол, який за останніми дослідженнями є найбезпечнішим підсолоджувачем, і до того ж – він не калорійний і не шкодить зубам.

У цьому чудо-шоколаді мінімум 35% какао-продуктів, і його можна замовити у формі батончика або плитки. Юлія переїхала із Краматорська на Закарпаття і, попри всі виклики, розпочала там свою шоколадну справу. І ось зараз її бренд виробляє до 40 кг шоколаду на місяць, використовуючи для цього какао-боби з Венесуели та Мадагаскару. Це ж як треба любити свою справу, щоб таке створювати! Ну що, підемо пробувати?

Схожі новини:

03.05.2024

Тестування різноманітних сортів культур

Вже цього року група «Агротрейд» відзначиться надзвичайно масштабним планом досліджень, адже вони збираються провести 411...

Детальніше

03.05.2024

З’явилися перші сходи картоплі

Цьогорічний сезон картоплі розпочався з позитивних нот, адже погода дозволила фермерам почати посівну роботу дещо...

Детальніше

03.05.2024

Один із найкращих вишів України

Сумський національний аграрний університет потрапив до переліку 25 найкращих вишів України, чого вдалося досягти завдяки...

Детальніше