Вибір рубрики

Міжнародний день супу

06.04.2024

5 квітня — не просто весняний день, а Міжнародний день супу! В останні роки готові супи стали надзвичайно популярними, й це спонукало багатьох виробників долучитися до їх створення.

В Маломиколаївці на Дніпропетровщині місцеві жінки зібралися разом, щоб виготовляти сухі суміші для борщу. Їхній проєкт «Герцевські крафтолики» вже подарував світові понад 10 тис. порцій. Але це не єдиний їхній продукт, під власною торговою маркою вони продають пастилу, фріпси, м’ясні джеркі та інші ласощі.

На Тернопільщині, у містечку Шумськ, Олена Хатмуліна перетворює ідею сублімованої їжі на реальність. Її бренд «Пожива» пропонує різноманітні супи та інші страви, які можна швидко приготувати, додавши лише води.

Виробництво «Нова Кухня» на Київщині започаткувало нову еру готових перших страв зі своїми унікальними рецептами, серед яких борщ із м’ясом, грибний суп та інші. А в селі Степове на Дніпропетровщині Cryovit займається сублімованими фруктами та різноманітними супами, що стали чудовим доповненням до їхнього асортименту.

Такі ініціативи демонструють, як ідеї та підприємництво можуть створювати нові можливості та відкривати нам улюблені страви в новому форматі.

Схожі новини:

06.05.2024

Готова страва із індички

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки спеціалізується на переробці індичатини, розширила свій...

Детальніше

06.05.2024

Кукурудзяні поля зменшуються

Європейські фермери збільшують посіви кукурудзи, тоді як українські площі під цією культурою скорочуються. Директорка департаменту...

Детальніше

06.05.2024

Планується зростання поголів’я корів

В Україні за 2023 рік було вироблено 7,34 млн т молока, з яких 4,54 млн...

Детальніше