Вибір рубрики

Молоді фермери вирощують свиней

07.02.2024

Розповімо про супер історію Вадима Костяка та Алли Бондаренко з Вінниччини. Вже п’ять років вони з головою занурені у світ розведення свиней і навіть запустили свій блог “Свиняча гордість”. Це все почалося ще в студентські роки.

Історія їхнього старту – це не про великий капітал із старту, а про поступове зростання. Спершу придбали кілька свиней, тримали їх у скромній халупці, а потім, коли свині трохи підросли, знову вирушили на заробітки, аби збудувати справжній хлів. Вадим і Алла були впевнені, що хочуть займатися саме цим, розвіюючи міфи про “вітер в голові” у молоді.

Зараз в їхньому господарстві – 8 свиноматок і ціла купа поросят, і кожна свиноматка має своє ім’я та медичну картку. Алла навіть почала вести блог “Свиняча гордість” у листопаді 2023 року, щоб поділитися своїм досвідом і допомогти тим, хто також мріє про власну ферму, але не знає, з чого почати.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше