Вибір рубрики

М’яка вода Тернопільщини

09.04.2024

Підприємство «Дельта Фуд», що виробляє продукцію під брендом «Гуляй-поле» (це той самий майонез, соуси та олія, які ви, можливо, бачили на полицях), раніше мешкало на Запоріжжі. Але доля звела їх з війною, і вони вирішили, що пора шукати безпечніше місце. І ось, частина обладнання та команди тепер в Запоріжжі, а інша – аж у Тернополі, у так званому «Західноукраїнському промисловому хабі».

І знаєте, що цікаво? Вода у Тернополі виявилася такою м’якою, що змусила команду трохи поекспериментувати з рецептурою, щоб зберегти улюблений багатьма смак. Та не дивлячись на всі випробування, «Дельта Фуд» не тільки вистояла, а й вдало розширює горизонти – на внутрішньому ринку збільшують виробництво, а за кордон вже вирушили соуси до понад 20 країн. Особливо поціновувачі з Балтії, Німеччини та Франції.

І ще один факт «на десерт»: після того, як виробництво «Чумака» в Новій Каховці зазнало обстрілів, щоб зберегти бренд, вирішили співпрацювати з конкурентами. Так, ваш улюблений кетчуп «Чумак» тепер теж має трохи «Гуляй-пільського» коріння. От так і тримаємося на плаву, попри все!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше