Вибір рубрики

М’яка вода Тернопільщини

09.04.2024

Підприємство «Дельта Фуд», що виробляє продукцію під брендом «Гуляй-поле» (це той самий майонез, соуси та олія, які ви, можливо, бачили на полицях), раніше мешкало на Запоріжжі. Але доля звела їх з війною, і вони вирішили, що пора шукати безпечніше місце. І ось, частина обладнання та команди тепер в Запоріжжі, а інша – аж у Тернополі, у так званому «Західноукраїнському промисловому хабі».

І знаєте, що цікаво? Вода у Тернополі виявилася такою м’якою, що змусила команду трохи поекспериментувати з рецептурою, щоб зберегти улюблений багатьма смак. Та не дивлячись на всі випробування, «Дельта Фуд» не тільки вистояла, а й вдало розширює горизонти – на внутрішньому ринку збільшують виробництво, а за кордон вже вирушили соуси до понад 20 країн. Особливо поціновувачі з Балтії, Німеччини та Франції.

І ще один факт «на десерт»: після того, як виробництво «Чумака» в Новій Каховці зазнало обстрілів, щоб зберегти бренд, вирішили співпрацювати з конкурентами. Так, ваш улюблений кетчуп «Чумак» тепер теж має трохи «Гуляй-пільського» коріння. От так і тримаємося на плаву, попри все!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше