Вибір рубрики

На допомогу ягідникам вітчизняні біопрепарати

24.02.2024

Зараз усе більше людей тягнуться до органічних продуктів, і це стало самою гарячою темою по всьому світу. І Україна тут не відстає, особливо коли мова заходить про ягоди. Наші фермери, які вирощують ягоди, вже відчувають на собі всі переваги цього тренду.

На конференції, яку організувала агромедіа-агенція Sapienza.media, Ельвіра Німчук з компанії “Біонорма” поділилася свіжими новинами про те, як новітні технології допомагають підняти якість та врожайність ягід. Вона говорила про те, що в Україні класно ростуть і дозрівають чорна смородина, малина, полуниця, і лохина, бо умови тут ідеальні. І з такими умовами, можливостей для розвитку ягідництва тут – купа.

А ще вони запустили проєкт “Біоягода”. Якщо ти в темі садівництва або хочеш знати, як важливо використовувати біопрепарати, то їх проект – це справжній клондайк інформації. Ельвіра каже, що у них є купа біопрепаратів, які створені з натуральних інгредієнтів, і вони ще й сертифіковані як органічні. І скоро вони випустять нову лінійку продуктів для боротьби зі шкідниками, які люблять погризти ягідки.

Українські ягідники швидко підхопили хвилю органічного сільського господарства і вдало її використовують.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше