Вибір рубрики

Надійне зберігання овочів

17.04.2024

Наші овочівники вже не просто думають про зберігання своїх скарбів, а й активно шукають рішення, бо кидати продукцію на вітер через відсутність сховищ – справа не з кращих. Олесь Капітанчук з «Толсма Текнік» каже, що цибулька цьогоріч – хіт сезону серед запитів на зберігання, але і капуста з буряком не відстають.

Вибір способу зберігання – це вже ціла наука: від просто насипом до контейнерів, які правда вимагають додаткових інвестицій, але зате ефект – вау! І навіть якщо в кишені не густо, можна починати з малого – вентиляційною системою, каже Капітанчук. Тобто, не треба відразу купувати всю систему, можна спочатку обійтись парочкою вентиляторів, а далі – як картопля виросте.

Тож, друзі, якщо ви у вирощуванні овочів і перед вами стоїть дилема зберігання – не панікуйте. Є рішення на будь-який гаманець і під будь-який об’єм урожаю. І не забувайте, що інвестиції в зберігання – це інвестиції в майбутній урожай та ваш спокій.

Схожі новини:

06.05.2024

Грантова програма для бізнеса

Німеччина планує підтримати українські підприємства, які прагнуть здійснити екомодернізацію, за допомогою нової грантової програми. У...

Детальніше

06.05.2024

Готова страва із індички

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки спеціалізується на переробці індичатини, розширила свій...

Детальніше

06.05.2024

Кукурудзяні поля зменшуються

Європейські фермери збільшують посіви кукурудзи, тоді як українські площі під цією культурою скорочуються. Директорка департаменту...

Детальніше