Вибір рубрики

Найсмачніші креветки з Вінниччини

07.03.2024

Богдан Кудина з Вінниччини кинув виклик сільським традиціям і замість овочів вирішив вирощувати… креветки! Його ідея виникла після перегляду відео у TikTok, де люди ділилися своїм досвідом вирощування промислових креветок. Богдан замовив інкубатори, купив мальків і ось уже півтора роки має величезну теплицю прямо на городі, де і креветки плавають. І не прості, а велетенські, деякі досягають півкіло!

Богдан каже, що креветки обожнюють домашні потерті огірки, і щоб вони досягали гідних розмірів, важливо підтримувати воду теплою. Усього за пів року можна отримати креветку, вагою 30 грам. І ось цікавинка – українські креветки не лише красують на полицях місцевих магазинів, але й подорожують далеко за кордон, до Чехії та Польщі.

Богдан відкритий для відвідувачів, проводить екскурсії і навіть дає можливість власноруч половити креветок. Думає про організацію дегустацій, тож приготуйтеся – незабаром зможете не лише побачити, а й спробувати ці водні делікатеси прямісінько з Богданової теплиці!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше