Вибір рубрики

Насіння кукурудзи від компанії Bayer

12.04.2024

Уряд США вирішив підтримати українських фермерів, даруючи їм насіння кукурудзи відомого бренду Dekalb, який виробляє компанія Bayer. Ця допомога призначена для посівної 2024 року і є частиною ініціативи AGRI-Україна. Таким чином, агровиробники з 10 областей отримають 15 756 посівних одиниць насіння, що дасть можливість засіяти 25 гектарів кожному. Це справді чудова нагода для тих, хто працює на землі в прифронтових зонах та постраждалих територіях.

Щоб стати учасником цієї програми, фермерам потрібно лише зареєструватися в Державному аграрному реєстрі. А допомога доступна для господарств, що мають від 5 до 500 га землі в обробітку у вказаних регіонах, за умови, що вони зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, включно з сімейними фермерськими господарствами.

Чекати залишилося недовго, адже прийом заявок закінчується вже 21 квітня, а насіння планують видали в кінці квітня. Отже, якщо ви або хтось із ваших знайомих підпадаєте під умови, не гайте часу!

Схожі новини:

18.05.2024

Здешевлення вартості свинини

То ось що розповідає Віктор Робейко з "Ґудвеллі Україна"! Вони там думають, як зробити так,...

Детальніше

18.05.2024

NASA Harvest дозволяють бачити з космосу

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» разом з космічними агентами з NASA Harvest вирішили покращити аналітику...

Детальніше

18.05.2024

Євроінтеграція у молочній галузі

Хоча в Україні споживання молочних продуктів трохи зменшилося через різні причини, наші молочні фермери не...

Детальніше