Вибір рубрики

Настання весни і дрова

21.03.2024

Державне підприємство «Ліси України» повідомляє, що з настанням весни і завершенням опалювального сезону у нас виникли надлишки дров, які ми раді запропонувати на ринку, особливо звертаючись до наших зарубіжних партнерів. Цьогоріч ми вирішили не просто продати ці дрова, а й надати повний комплекс послуг для наших друзів-нерезидентів, включаючи доставку прямо зі складу, завантаження у вагони та всі необхідні митні процедури.

Так, ми знизили ціни на наші дрова з 1 350 грн за кубічний метр до 950 грн, щоб зробити цю пропозицію ще більш привабливою. Хоча минулорічний досвід показав, що наш ринок не зміг вбрати весь обсяг дров, ми впевнені, що цьогоріч зможемо знайти нові шляхи реалізації, особливо звертаючись до міжнародних партнерів.

Наразі ми готові запропонувати промислові дрова з сосни, і усі охочі, як вітчизняні, так і зарубіжні компанії, можуть долучитися до торгів і скористатися цією унікальною пропозицією. Ми гарантуємо, що у нас достатньо деревини, аби задовольнити запити всіх наших клієнтів.

Останній рік для нас був досить продуктивним, адже ми заготовили 15,7 млн кубометрів деревини, з яких 13,1 млн кубометрів – це праця наших державних лісгоспів. Ми пишаємося нашою працею і з нетерпінням чекаємо на нові партнерства!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше