Вибір рубрики

Насувається похолодання

18.04.2024

О, чи чули ви новину? Здається, Україну чекають кілька холодних ночей. За прогнозами синоптиків, у західних областях температура може опуститися до -5°, тому всім рослинам потрібно влаштувати теплі обійми. І на Закарпатті не виключення, там заморозки сягнуть -3°. Хоча, подумати тільки, наші сади і поля мають витримати нічне випробування заморозками!

А вже 20 квітня і інші регіони почнуть відчувати зимовий натиск з температурою до -3°. Не тільки захід, а й північ, а також центральні області мають бути готові.

Ну а в п’ятницю, кажуть, погода буде такою, ніби намагається вирішити, на якому боці вона – з легким дощем по всій країні, окрім південно-східної частини та крайнього заходу. І вітер, здається, теж вирішив показати свою силу, особливо на північному сході.

Тож, якщо ви з тих, хто любить свої рослини не менше, ніж свої пригоди, це час взяти в руки теплі покривала (для рослин, звичайно) і зробити все можливе, щоб захистити їх від цих ночей-випробувань. А поки що тримаємо пальці скрещеними і сподіваємося, що матінка-природа буде до нас лагідною.

Схожі новини:

02.05.2024

Свої вечори присвячує сироварінню

У житомирській громаді вирує крафтова сироваріння! Місцева майстриня Надія Призюк, яка володіє «Домашньою сироварнею Борейко»,...

Детальніше

02.05.2024

Аграрний потенціал країни

Україна не перестає дивувати своїм аграрним потенціалом, особливо коли мова йде про кукурудзу. Цього року...

Детальніше

02.05.2024

Дотації для фермерів

Фермери в Україні знову можуть розраховувати на державну підтримку! Міністерство аграрної політики оголосило про відновлення...

Детальніше