Вибір рубрики

Неперевершені смакові нотки без глютену і кофеїну

12.03.2024

Гречишний чай – це справжній хіт серед тих, хто піклується про здоров’я. Його смакові нотки вівсяного печива, солодощів, ванілі і горіхів зроблять ваші чаювання неперевершеними! Він не тільки смачний, але й насичений купою корисностей, при цьому без глютену та кофеїну, тож насолоджуватись ним можна в будь-який час доби.

Цей напій з давніх часів цінують у Японії, Китаї, на Тайвані за його здатність зміцнювати здоров’я та покращувати травлення. В його основі – чорна або татарська гречка, з якої виходить не просто чай, а справжнє джерело амінокислот, вітамінів та мінералів.

Гречишний чай – це не тільки про смак, але й про користь. Він допомагає позбутися від зайвої рідини в організмі, очищає судини, знижує холестерин і рівень цукру в крові, а також має заспокійливий вплив на нервову систему.

Заварювати гречишний чай – це ціла наука! Всього 5 грамів зерняток на чашку кип’ятку, і через п’ять хвилин насолоди – готові. Можна заварювати його до трьох разів, не втрачаючи смаку. А ще, якщо захочете, зернятка після заварювання можна з’їсти.Для терапевтичного ефекту пийте його тричі на день протягом місяця, але не забувайте про перерву.

Але й просто для душі гречишний чай – це чудовий вибір!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше