Вибір рубрики

Німецька сільськогосподарська техніка

19.05.2024

Німецька компанія Schneider вирішила порадувати нас своїм брендом сільськогосподарської техніки Eisen Löwe, який вони відродили та привезли на український ринок. Це все стало можливим завдяки співпраці з нашою місцевою компанією SunfloroMash.

І знаєте що? Eisen Löwe обіцяє надати нашим фермерам доступ до супер якісної техніки, яка відома на весь світ. Вони пропонують усе: від жниварок до навантажувачів, і все це зроблено так, щоб служити довго і надійно. Це ж важливо, щоб техніка витримувала всі випробування на полях, чи не так?

Так що, це нове партнерство – це не просто крок вперед для сільського господарства в Україні, це справжній шанс для наших фермерів скористатися передовими технологіями та європейською якістю, щоб робота була не тільки ефективною, а й приємною. Ви тільки уявіть, скільки можна зробити з такою технікою!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше