Вибір рубрики

Нове лавандове поле

19.05.2024

У селі Велика Омеляна на Рівненщині з’явиться нове лавандове поле, яке обіцяє зачарувати всіх своїм цвітінням вже цього липня! Цю красу створила місцева флористка Тетяна Петрова, яка спочатку мріяла про це як про чудову локацію для фотосесій ще з листопада 2020 року.

Тетяна поділилася, що хотіла зробити щось особливе, але всі підготовки довелося робити самій, тому зайняло це більше часу, ніж планувалося. Вона згадує, якби вона втілила свою ідею раніше, ефект був би неймовірним. Але і зараз, коли на Рівненщині вже є близько 10 лавандових полів, її нова локація обіцяє бути чудовим місцем.

Тепер, коли поле майже готове, Тетяна готується зустріти туристів і всіх, хто хоче насолодитися красою лаванди і зробити незабутні фото серед пурпурових хвиль цього чудового рослинного моря!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше