Вибір рубрики

Новітня обробка ґрунту

11.02.2024

Українські агровиробники взяли курс на інновації у сфері обробітку ґрунту! Замість традиційної оранки вони обирають мінімальний обробіток та глибоке розпушування. І це не просто так, адже такі методи краще для землі, а ще допомагають зберегти її родючість.

У Львівському холдингу Cygnet вже багато років віддають перевагу безвідвальному розпушуванню ґрунту. Це дозволяє їм бути більш гнучкими залежно від потреб конкретної культури. Але оранка ще має місце бути, особливо коли йдеться про загортання пожнивних решток або підготовку поля під культури, які потребують цього, наприклад, цукрові буряки після кукурудзи.

Не лише Cygnet експериментує зі способами обробітку ґрунту. “Волинь-Зерно-Продукт” також використовує комбіновані системи обробітку, підлаштовуючись під завдання, які стоять перед агрономами. Вони оновили свою техніку під ці потреби ще 5-7 років тому, демонструючи, що готові інвестувати у майбутнє своїх земель.

Агровиробники і держава разом працюють над тим, щоб забезпечити безпеку та відновлення родючості українських земель.Українське агро йде в ногу з часом, інвестуючи в інновації та дбаючи про землю. І це справді вражає!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше