Вибір рубрики

Новий конкурс грантів

05.03.2024

Ось і чудова новина для малого бізнесу! EU4Business оголосив новий конкурс грантів, де можна отримати до €15 тис. Як кажуть в Українському фонді стартапів, шукатимуть проєкти з інноваційною жилкою або ті, що мають намір підкорювати нові горизонти чи вирушати в експортні пригоди.

Тож, якщо ти маєш справу з виробництвом всього, починаючи від м’ясних делікатесів і закінчуючи готовими кормами для наших чотирилапих друзів, то це твій момент!

Щоб стати учасником цього крутого заходу, твоє підприємство має бути зареєстроване як ТОВ, мати від 11 до 150 співробітників і річний дохід до €10 млн. А ще важливо, щоб 51% компанії належало громадянам України, та що продукт або послуга були чимось новеньким або мали потенціал вийти на міжнародну арену.

Заявки приймаються до 10 березня 2024 року, тож не зволікай, можливо саме ти зможеш взяти цей грант!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше