Вибір рубрики

Органічні продукти у супермаркетах

09.06.2024

Здорове харчування продовжує бути на хвилі в Україні. Виявляється, при виборі продуктів харчування для нас важливі такі речі, як ціна, попередній досвід вживання, користь і, звісно, натуральність. Але от органічний сертифікат, до слова, не настільки впливає на наш вибір, займаючи лише одинадцяте місце у списку причин.

Останнє дослідження в Україні показало, що навіть не всі знають, що таке органіка. Найчастіше ми купуємо продукти в звичайних супермаркетах, а органічні товари можуть бути не такими помітними на полицях. І тут нас вражає, що більше 80% опитаних хочуть краще знати, як вибрати органічні продукти, де їх купити, як зберігати.

Тож чого ми очікуємо? Очевидно, що зручності. Люди хочуть, щоб органічні продукти були легкодоступними, щоб про них було більше інформації. І хоча всі вони позитивно ставляться до органічних продуктів, довіра до них трохи знизилась. Це змушує думати про те, що потрібно більше інформувати людей про ці продукти, їх унікальність та цінність.

І ще одне, українці готові платити за органічну продукцію на 10% більше від звичайної ціни. Але основною перешкодою є не ціна, а відсутність знань і самої продукції у магазинах. Так от, настав час посилити наші зусилля у популяризації органічних продуктів, щоб кожен міг легко знайти та вибрати їх у своєму місті!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше