Вибір рубрики

Особливості вирощування сої

08.04.2024

Ну що, готуємось до посіву? Ось вам коротенько про те, як наші фермери готують поля під сою, ну і не тільки.

Маємо два головних раунди – осінній і весняний. Осінь – це час для оранки, культивації, щоб наші поля стали ідеальним домом для майбутнього врожаю. Ми тут і бур’яни вирубуємо, і грунт покращуємо, ну і, звісно, підживлюємо нашу землю всім потрібним. А весною – ого-го, скільки всього робимо! Оранка знову в ділі, культивація теж. І звісно, не забуваємо про гербіциди, щоб непрохані гості на полі не влаштовувались.

Тепер про час посіву. Він тут – кожному свій. Десь в квітні, десь в травні – залежно від куточка України. Але загалом маємо влучити в той момент, коли земля вже добряче прогрілась.

І ось ще кілька секретиків від агрономів. Кількість насіння на гектар – це наука. Тут важливо врахувати все: від типу грунту до особливостей сорту. І добрива, звісно, не забуваємо. Тут і органіка, і мінералка – все, що душі завгодно, але з розумом.

Ну і на завершення – підживлення. Без цього наша соя не буде такою соковитою та здоровою. І пам’ятайте, наше завдання – зробити так, щоб кожен гектар працював на повну котушку. Отак ми й живемо – з любов’ю до землі і до своєї справи.

Схожі новини:

04.05.2024

Адаптація до поточних викликів

Український бізнес у квітні демонструє позитивні настрої, адаптуючись до складних умов повномасштабної війни. Індекс очікувань...

Детальніше

04.05.2024

Бізнес-план допоможе у організації діяльності

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило і затвердило форму типового бізнес-плану для створення та...

Детальніше

04.05.2024

Полегшення у податках

У Харкові місцевий бізнес отримав полегшення в податках. Міська рада звільнила підприємців від деяких податків...

Детальніше