Вибір рубрики

Озимим потрібен захист

15.03.2024

Зустрічайте весну з готовністю до нових викликів. Цього року, як і завжди, наші поля оживають не тільки озимими зерновими, але й бур’янами, які прокидаються від зимового сну. Не забуваймо, що якщо ми не візьмемо їх під контроль, вони можуть зіпсувати нам всю картину майбутнього врожаю.

Компанія Ukravit і її мудрий агроном Олександр Мигловець радять не втрачати часу та використовувати гербіциди, щоб наші поля не перетворилися на джунглі з бур’янів.

Олександр каже, що зараз саме час діяти, адже озимі та вже прокинулі бур’яни хочуть всієї тієї води та поживних речовин, що мали би отримати наші культури. І не забудьмо про шкідників і хвороби, які обожнюють бур’яни як місце для своєї вечірки.

Але Олександр має рішення! Він рекомендує чудовий гербіцид Лаплас, який здатен приборкати навіть найзліші бур’яни. Він особливо ефективний проти таких непрошених гостей, як амброзія полинолиста та перерослий підмаренник.

Найкраще, що Лаплас можна використовувати майже в будь-який час вегетації культур — від маленького листочка до прапорцевого листка, не шкодячи наступним культурам у сівозміні. Тож, друзі, не даймо бур’янам жодного шансу!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше