Вибір рубрики

Пелети із лушпиння соняшника

22.03.2024

Бориспільський та Миропільський елеватори ГК «Агро-Регіон» тепер живуть зеленою енергією, уявляєш? Вони вирішили, що досить їм бути в залежності від цін на газ і перейшли на відновлювані джерела. А третій елеватор, Заворичі, який вони нещодавно купили, теж скоро приєднається до еко-клубу.

Володимир Кравцов, операційний директор компанії, каже, що вони тепер використовують пелети з лушпиння соняшника для теплогенераторів, але можуть заправити їх і чимось іншим, якщо треба. Головне, що це дає їм енергетичну незалежність та допомагає планеті, бо хто зараз не мріє про зеленішу Землю!

Кравцов ще додає, що після того, як вони побачили, що ціна на газ може вилетіти в космос, рішення про перехід на альтернативні джерела енергії стало просто очевидним. І окупність такого переходу виявилася ну дуже швидкою, майже як у казці. Ось так вони і рухають агробізнес України вперед, до зеленішого майбутнього!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше