Вибір рубрики

Підсолоджувач із залишків яблук та груш

08.07.2024

Нідерландська компанія Fooditive, яка працює над рослинними інгредієнтами, вигадала новий підсолоджувач під назвою Keto-Fructose. Ця штучка створена з яблук та груш, і зараз вони чекають зелене світло від FDA, щоб почати продажі у США.

Keto-Fructose роблять через крутий процес бродіння з тих шматків, що залишаються після переробки яблук і груш. Це дозволяє замінити звичний цукор у багатьох продуктах, як то шоколад, випічка, начинки для фруктів, глазурі та напої. І головне, що цей підсолоджувач тримає всі важливі властивості звичайного цукру, але при цьому є надзвичайно солодким і не змінює смак, текстуру чи термін зберігання продуктів.

Генеральний директор Fooditive, Моаяд Абушохедім, впевнена, що вони бачать і розуміють всі виклики заміни звичайного цукру і підкреслюють, що їхня альтернатива оцінюється не тільки за смаком, але й за екологічністю та інноваційністю. Ну і звісно, вони активно працюють над тим, щоб представити цей підсолоджувач більшій аудиторії та інтегрувати його у більш широкий асортимент продуктів. Таке враження, що майбутнє солодощів виглядає досить світло!

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше