Вибір рубрики

Підвищення якості аграрної освіти

08.06.2024

В Україні стартував новий освітній проєкт для старшокласників під назвою “Агросфера”, завдяки сприянню проєкту USAID “Економічна підтримка України” і експертам з ГО “СвітОсвіт”. Цей курс розроблено, щоб підвищити якість профільної середньої освіти і він вже готується до запуску у навчальних закладах!

Учні 10-11 класів зможуть глибше познайомитися з аграрним сектором, дізнатися про його роль у економіці країни і світі, а також про перспективи кар’єрного зростання в цій галузі. Це чудовий шанс для молоді зрозуміти значення аграрної галузі та знайти своє місце у цій важливій сфері.

Компанія Kernel, яка є партнером проекту, фінансово підтримала впровадження курсу у 16 навчальних закладах у трьох областях України, де компанія має виробничі потужності. Це допоможе залучити більше учнів до вивчення аграрних дисциплін і, можливо, надихне їх на подальше навчання та роботу в агросекторі.

Також, 17 освітян вже розпочали тримісячну програму підготовки до викладання цього курсу. Вони вивчають всі тонкощі сільськогосподарської діяльності в Україні та набувають необхідних навичок для ефективної роботи як у класі, так і в онлайн-форматах.

З наступного навчального року школярі зможуть повноцінно вивчати цей захоплюючий курс, що без сумніву розширить їхній світогляд і професійні можливості. Це великий крок вперед у розвитку освітніх ініціатив в Україні!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше