Вибір рубрики

Підживлення редиски на полях

29.02.2024

О, редиска! Ця хрустка і соковита історія, що швидко росте, любить, коли за нею доглядають. То ж, якщо хочеш отримати супер урожай, ось кілька дружніх порад щодо підживлення.

Перше і найважливіше – редиска любить багатий на поживні речовини ґрунт з хорошим дренажем. Якщо ти вирішив порадувати свої редиски, почни з добрива перед посівом. Використовуй компост або перегній, щоб збагатити ґрунт. Це створить ідеальну основу для швидкого росту та розвитку.

Під час вирощування, редисці потрібен калій для здорового росту та формування коренеплодів. Також не забувай про азот, але без фанатизму, бо занадто багато азоту може призвести до великої кількості зелені та маленьких коренеплодів. Тому використовуй рідке добриво збалансоване для овочів, що містить калій та азот, але слідкуй за дозуванням.

Під час вегетаційного періоду можеш додати трохи рідкого комплексного добрива кожні 2-3 тижні, але тільки якщо бачиш, що редиска потребує додаткового живлення. І пам’ятай, редиска не любить пересушування ґрунту, тому забезпеч їй регулярний, але не надмірний полив.

З цими простими порадами твоя редиска буде не тільки яскравою і соковитою, але й неймовірно смачною!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше