Вибір рубрики

Почати свій ягідний бізнес

03.04.2024

Знаєте, у наш час, коли світові ринки все більше переплітаються, об’єднання зусиль може стати справжнім ключем до успіху, особливо для маленьких фермерів. Ось і на Львівщині вирішили підтримати ветеранські кооперативи, які вирішили зайнятися ягідництвом. Дуже гарна ініціатива. Вони з обласного бюджету виділять кошти, щоб допомогти таким кооперативам і з майбутніми витратами на створення ягідних плантацій, і з відшкодуванням вже зроблених вкладень.

Це шанс не лише для ветеранів, але й для усіх, хто мріє про свою справу у сільському господарстві, зібрати команду з трьох і більше осіб та почати свій ягідний бізнес. Адже ягоди з Львівщини мають величезний потенціал, особливо коли мова йде про експорт до країн ЄС, де величезний попит на цю продукцію.

Тетяна Гетьман з департаменту агропромислового розвитку поділилася, що ця програма спрямована на допомогу ветеранам у їх реабілітації та адаптації до мирного життя. А ще в департаменті навіть розробили такий собі майстер-клас, «Алгоритм створення сільськогосподарських кооперативів», який детально пояснює, як все це організувати. Ви тільки уявіть, як це круто – об’єднуватись заради спільної справи та отримувати підтримку від держави. Справжній шанс зробити щось значуще не тільки для себе, а й для своєї громади та країни!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше