Вибір рубрики

Полегшення у податках

04.05.2024

У Харкові місцевий бізнес отримав полегшення в податках. Міська рада звільнила підприємців від деяких податків на період з 1 квітня по 30 червня 2024 року. Це рішення стосується єдиного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно та землю.

Європейська Бізнес Асоціація нагадала, що раніше вже зверталася до уряду з проханням підтримати бізнес у постраждалих від бойових дій регіонах. Усі сподіваються, що інші міста, такі як Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, наслідують приклад Харкова.

Фахівці також зазначили, що важливо не тільки звільнити бізнес від податків, але й забезпечити прозорі мобілізаційні заходи, прозорі можливості для відряджень за кордон, вирішити питання з блокуванням податкових накладних, забезпечити своєчасне відшкодування ПДВ та продовжити валютну лібералізацію.

Європейська Бізнес Асоціація висловила надію, що підтримка бізнесу пошириться на інші регіони, і очікує, що зазначені кроки для стимулювання бізнесу втіляться в реальність.

Схожі новини:

17.05.2024

Важливість захисту соняшника та сої

На скільки важливо дбати про наші рослини? Особливо коли мова йде про соняшник та сою....

Детальніше

17.05.2024

Рекорд із експорту лохини

У 2023 році Україна встановила рекорд, експортувавши понад 4 тисячі тонн свіжої лохини на зовнішні...

Детальніше

17.05.2024

Правила сільськогосподарської політики

Рада Європейського Союзу взялася оновити правила спільної сільськогосподарської політики, і це велика новина для наших...

Детальніше