Вибір рубрики

Посівна цукрових буряків

02.04.2024
sugar_beets_on_the_ground

У “ТАС Агро” вже повним ходом розпочали весняну посівну кампанію, і першою в черзі — цукровий буряк, яким планують засіяти близько 650 гектарів землі у Вінниччині. Олег Заплетнюк, керманич компанії, поділився, що вони з великою відповідальністю та підготовкою підійшли до цього сезону, не зважаючи на усі виклики воєнного часу.

Вони не тільки тримають курс на інновації, але й впроваджують нову стратегію в обробітку ґрунту, посіву, внесенні добрив, а також оновлюють свій технічний парк, інвестуючи в сучасну техніку з елементами точного землеробства.

Цьогоріч вони збираються засіяти кукурудзою 18 тисяч гектарів, а соєю та соняшником — 16 тисяч гектарів, керуючись ґрунтово-кліматичними особливостями. А цукрові буряки отримають свої 650 гектарів.

В “ТАС Агро” завжди готові до посівної, заздалегідь закупивши всі необхідні матеріали, щоб усе пройшло на найвищому рівні. Ця компанія — справжній гігант аграрного сектору України, обробляючи понад 80 тисяч гектарів землі у різних областях і ведучи роботу в різноманітних сферах сільського господарства. Їхній досвід та інноваційний підхід — це приклад для наслідування та доказ того, що навіть у складних умовах можна досягати вражаючих результатів.

Схожі новини:

21.10.2024

Борщ “Діоніса” та оливки з аличі

У Львові є одне особливе кафе, яке точно варте твоєї уваги – “Інші”. Тут готують...

Детальніше

20.10.2024

Смачна диня-чері для вибагливих

Селекціонери з компанії Superfruiter створили унікальний сорт маленької дині з їстівною шкіркою, яку можна їсти,...

Детальніше

19.10.2024

Продукти для покращення пам’яті

Експерти визначили, що ферментовані продукти можуть допомогти не лише з травленням, а й підтримувати мозкову...

Детальніше