Вибір рубрики

Потрібно довго зберігати вирощене

24.05.2024

Здається, українські фермери нарешті знайшли спосіб не лише вирощувати картоплю, а й зберігати її так, щоб вона не тільки довго зберігалась, але й приносила додатковий прибуток! Андрій Марущак із компанії, що займається професійними рішеннями для зберігання овочів, розповів нам, чому важливо не економити на обладнанні. Як виявляється, професійне обладнання, хоча й дорожче на початковому етапі, дозволяє зберігати овочі в ідеальному стані навіть до наступного сезону, а це може значно підвищити їхню ціну на ринку.

Однак ті, хто вирішив зекономити, інколи змушені були віддавати свою продукцію майже задарма, або ж продавати її за низькими цінами, коли ринок перенасичений. Тому вибір між аматорським і професійним обладнанням не просто питання вартості, а питання стратегічного підходу до бізнесу.

Також, Андрій звертає увагу на необхідність детального технічного облаштування сховищ, кажучи, що правильне використання сучасного обладнання не лише продовжує термін зберігання овочів, але й значно підвищує прибутковість фермерського господарства.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше