Вибір рубрики

Продовження боротьби за здоро’я рослин

31.05.2024

Поки фунгіцидні протруйники захищають посіви соняшника та сої, вони в безпеці. Але аграріям не варто розслаблятися, адже після завершення дії цих препаратів, їм доведеться попрацювати, щоб убезпечити культури від потенційних втрат урожаю. Для вибору стратегії майбутнього захисту своїх культур фермерам можуть допомогти фахівці компанії Ukravit.

Олександр Мигловець, керівник департаменту агротехнологій в Ukravit, пояснює, що в умовах війни та економії ресурсів створюється сприятливе середовище для накопичення шкідливих організмів, що може призвести до хвороб. Особливо важливо стежити за своєчасними обприскуваннями, а коли дія протруйників закінчиться, варто звернутися до потужних фунгіцидів.

Серед рекомендованих препаратів — фунгіцид Сінан, який містить піраклостробін та дифеноконазол. Ці речовини ефективні проти ряду хвороб, забезпечуючи профілактичну та лікувальну дію. Препарат особливо рекомендується для захисту соняшника від фомозу, фомопсидозу та інших хвороб, а на сої він допомагає протистояти аскохітозу, антракнозу та іншим поширеним інфекціям.

Отже, аграріям варто добре підготуватися, аби після першої лінії захисту, успішно продовжити боротьбу за здоров’я своїх культур, забезпечуючи більш повноцінний ріст і розвиток рослин.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше