Вибір рубрики

Програма повернення коштів

10.04.2024

Хлопці, тримайтеся, бо є круті новини для всіх, хто має справу з сільським господарством! Україна вирішила знову запустити урядову програму, яка дає аграріям можливість отримати назад 25% вартості придбаної техніки чи обладнання, але тільки якщо воно зроблене у нас, в Україні. Це ж супер шанс модернізувати своє господарство, правда?

Отже, щоб скористатися цією можливістю, потрібно вибрати техніку зі спеціального переліку, який затверджений Мінекономіки, купити її, а потім з усіма документами вирушити до банку, який займається цією програмою, і подати заявку.

Поки що в переліку є продукція від 21 українського виробника, але, здається, що це лише початок, бо перелік мають розширити. І якщо ти виробник такої техніки, то маєш час до 31 жовтня 2024 року, щоб подати свої документи в Мінекономіки та стати частиною цієї програми.

Програма була на паузі з початку великої війни, але зараз, з постановою Кабміну №275 від 8 березня 2024 року, її знову відновлено. Раніше вона вже працювала в Україні з 2017 по 2021 роки і дуже допомагала аграріям, тому радіймо, що вона повертається!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше