Вибір рубрики

Програма розвитку акваферм Прикарпаття

01.02.2024

На Прикарпатті запрацювала програма розвитку акваферм. Вона передбачає підтримку ферм, особистих господарств, сільськогосподарських кооперативів та інших, пише SEEDS.

«Для участі в Програмі інвестиційних грантів заявники мають бути зареєстровані в Державному аграрному реєстрі, через платформу якого подається заявку», – повідомила Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації.

Програма підтримки реалізується малим грантовим вікном для фізичних осіб (до 370 тис.грн) та великим грантовим вікном для юридичних осіб (до 925 тис.грн).«Обов’язковою умовою є співфінансування у межах 20-30% залежно від суми гранта», – йдеться у повідомленні.

Програма інвестиційної підтримки реалізується Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) в межах проєкту “Комплексне, конкурентоспроможне та економічно раціональне створення ланцюжків доданої вартості в сільському, рибному та лісовому господарствах”, що фінансується Європейським Союзом.

За матеріалами SEEDS

Схожі новини:

17.10.2024

Лохина смачна і корисна

України давно знаходиться серед лідерів країн-еспортерів лохини.За темпами зростання експорту ми опинилися у трійці світових...

Детальніше

16.10.2024

Ситуація зі свинарством

Ситуація зі свинарством в Україні залежить від соціально - екаономічного стану. Поголів'я свиней, її килькість...

Детальніше

15.10.2024

Гурмани полюбляють український часник

Український часник сорту «Любаша» тепер експортують у Японію. Компанія mVm Shoji Co. Ltd з міста...

Детальніше