Вибір рубрики

Прошутто від австрійця

24.03.2024

На український ринок вийшов новий преміальний бренд прошутто під назвою TOMASO, за яким стоїть австрійський бізнесмен Томас Бруннер. Він заклав свою свиноферму на Черкащині і вирішив подарувати Україні щось особливе.

Ця історія прошутто TOMASO розпочалася в красивих куточках Черкаської та Київської областей. Там, де мистецтво виготовлення прошутто знайшло своє місце. Цей процес – не швидка справа, потребує не лише майстерності, а й чимало терпіння.

Томас розповідає, що все почалося з ретельного вибору найкращих свинячих ніжок, вирощених на своїй фермі «Агроплюс 2006» без антибіотиків та гормонів. Потім вони майстерно приправлялися морською сіллю і відправлялися на сушіння. І ось, після двох років чекання, світ побачило вишукане прошутто.

І що особливо приємно, це м’ясо вже можна знайти у київських магазинах GOODWINE. Томас додає, що багато хто з австрійців та італійців, які мали нагоду його спробувати, залишилися вражені високою якістю та тим фактом, що такий вишуканий продукт виготовлено в Україні.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше