Вибір рубрики

Примхлива мініморква

04.04.2024

Наші друзі з «Полтава сад» цьогоріч вирішили не збільшувати простори під мініморквинки «Моркішка». Дмитро Штанько, керманич цього корабля, каже, що вони точно вивірили, скільки цієї морквяної радості може поглинути український ринок, і вирішили тримати курс на 1,2 тонни, адже вище – то вже перебір.

Сезон «Моркішки» уже майже підійшов до кінця, і від липня до травня ці хрумкі делікатеси встигли підкорити полиці супермаркетів майже по всій Україні. Але Дмитро заглядає ще далі – думає про експорт, хоч і знає, що це не буде прогулянкою по парку.

Цьогоріч моркву «Моркішка» знову висаджуватимуть на звичних 30-35 га. Стартують у квітні-травні. Морквина ця – не проста, адже вимагає особливої уваги та густоти посіву. І знаєте що? Ця морква настільки унікальна, що повертатись на свої поля може лише раз на 3-4 роки. Ось такі вони, мініморквинки з «Полтава сад» – не лише смачні, а й зі своїми фірмовими примхами.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше