Вибір рубрики

Примхлива мініморква

04.04.2024

Наші друзі з «Полтава сад» цьогоріч вирішили не збільшувати простори під мініморквинки «Моркішка». Дмитро Штанько, керманич цього корабля, каже, що вони точно вивірили, скільки цієї морквяної радості може поглинути український ринок, і вирішили тримати курс на 1,2 тонни, адже вище – то вже перебір.

Сезон «Моркішки» уже майже підійшов до кінця, і від липня до травня ці хрумкі делікатеси встигли підкорити полиці супермаркетів майже по всій Україні. Але Дмитро заглядає ще далі – думає про експорт, хоч і знає, що це не буде прогулянкою по парку.

Цьогоріч моркву «Моркішка» знову висаджуватимуть на звичних 30-35 га. Стартують у квітні-травні. Морквина ця – не проста, адже вимагає особливої уваги та густоти посіву. І знаєте що? Ця морква настільки унікальна, що повертатись на свої поля може лише раз на 3-4 роки. Ось такі вони, мініморквинки з «Полтава сад» – не лише смачні, а й зі своїми фірмовими примхами.

Схожі новини:

03.05.2024

Тестування різноманітних сортів культур

Вже цього року група «Агротрейд» відзначиться надзвичайно масштабним планом досліджень, адже вони збираються провести 411...

Детальніше

03.05.2024

З’явилися перші сходи картоплі

Цьогорічний сезон картоплі розпочався з позитивних нот, адже погода дозволила фермерам почати посівну роботу дещо...

Детальніше

03.05.2024

Один із найкращих вишів України

Сумський національний аграрний університет потрапив до переліку 25 найкращих вишів України, чого вдалося досягти завдяки...

Детальніше