Вибір рубрики

Розстрочка для аграріїв

26.03.2024

Програма USAID АГРО та Фінансова компанія Activitis запускають супер проєкт для агросектору під назвою WEAGRO. Це спеціалізований онлайн-сервіс, що дозволить аграріям купувати необхідне зараз, а платити потім. Планують, що вже у перший рік після старту платформи, який запланований на весну-літо 2024 року, понад 250 фермерів зможуть скористатися цією можливістю. Пріоритет буде надаватися господарствам, що належать жінкам або представникам вразливих груп.

WEAGRO вводить агророзстрочку, надаючи фермерам зручний інструмент для купівлі товарів з можливістю оплати частинами або в кінці терміну розстрочки, і це все без прямої взаємодії з фінансовою компанією. Рішення про надання розстрочки можна отримати всього за 30 хвилин, а оплата відбуватиметься протягом 2 годин.

Завдяки цьому сервісу агровиробники та їх постачальники зможуть легко і безпечно укладати угоди, користуючись сучасними ІТ-рішеннями, такими як онлайн-кабінети, захист даних, електронний підпис, системи зберігання документів та комунікації. Цей онлайн-сервіс зробить процес купівлі товарів і послуг для аграріїв набагато швидшим і зручнішим, відкриваючи нові можливості для розвитку агросектору в Україні.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше