Вибір рубрики

Розвиток плодово – ягідного сектору

01.05.2024

Україна має неймовірні можливості для розвитку плодово-ягідного сектору, завдяки своєму різноманіттю ґрунтово-кліматичних зон, що дозволяє вирощувати різноманітні культури. Тарас Баштанник, президент Української плодоовочевої асоціації, під час конференції зазначив, що Україна має великий потенціал, порівняно навіть з такими аграрними гігантами як Нідерланди.

Він висловився про успішну реалізацію грантових програм, які стимулюють розвиток плодово-ягідних насаджень. Однак зазначив, що грантова програма на теплиці, хоч і є корисною, потребує додаткового вдосконалення та адаптації до українських реалій, особливо в частині вирощування ягід. Він також підкреслив важливість продуманого підходу до інвестицій у цю галузь, зважаючи на високі ризики і потребу в диверсифікації бізнесу аграріїв.

Ці коментарі висвітлюють як перспективи, так і виклики, з якими стикаються українські фермери, і наголошують на необхідності державної підтримки і розвитку адекватних умов для зростання цієї важливої галузі.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше