Вибір рубрики

Саду потрібні продуктивні і швидкорослі сорти

05.03.2024

В Україні зараз відбувається справжня революція в садівництві! Аграрії кажуть “ні” старим і непродуктивним садам, замість них вони обирають нові, сучасні, високоінтенсивні насадження. В’ячеслав Поліщук, який керує садівничим напрямком Ukravit, поділився цими новинами на одній з агроконференцій. Він каже, що останнім часом у садівників були складні часи через нестабільність цін на фрукти, тому зараз багато хто вирішив оновити свої сади, переходячи на більш продуктивні та швидкорослі сорти.

Звучить захоплююче, правда? Такі сади на сучасній підщепі М-9 швидше дають урожай та вирощують фрукти кращої якості. Це дещо дорожче за інвестиції, але перспективи виглядають надзвичайно обнадійливо. А ще, через закриття деяких ринків, нашим фермерам доводиться шукати нові шляхи реалізації своєї продукції. Але є й хороші новини! Наша продукція визнана однією з найкращих за кордоном, особливо в Арабських Еміратах, завдяки міжнародній сертифікації Global G.A.P.

Щоб додати родзинку до своїх садів, фермери почали вводити й ягідні культури, які дозволяють швидше отримати прибуток. І ще, згадайте про Ukravit, які створюють супер-препарати для захисту наших садів, зокрема новинку цього року на основі каптану. Вони роблять все, щоб наші фрукти були не тільки смачними, але й здоровими!

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше