Вибір рубрики

Сертифікація на сою

02.03.2024
soybean

Євросоюз, де ми так любимо продавати нашу сою, ввів нові правила для всіх, хто хоче триматися на цьому ринку. Тепер усім постачальникам треба звітувати про те, як вони зменшують викиди CO2. Це все через нову Директиву з корпоративної звітності щодо сталості, яка вже запрацювала з нового року.

Тож, якщо ми хочемо тримати наші позиції на ринку ЄС, нам потрібно замислитися про екологічніше виробництво. І тут приємна новина – програма «Протеїнове партнерство» від асоціації «Дунайська Соя», яка допомагає нашим фермерам отримати сертифікацію на сою і продукти її переробки, підтверджуючи відповідність критеріям сталості ЄС та знижені значення CO2. І це абсолютно безкоштовно!

Ця програма вже покрила понад 1 млн тонн не-ГМ сої в Україні за два останні роки. Це наш шанс не тільки підтримати стале виробництво, але й зберегти наші провідні позиції на ринку Європи. Так що давайте не втрачати цю можливість, адже вже з наступного року всі компанії мають дотримуватися нових правил, а перші звіти ми побачимо вже у 2025. Працюймо разом на майбутнє!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше