Вибір рубрики

Щоб чай і кава були солодкими

08.04.2024

Отакої, хлопці та дівчата, український цукор зараз, як гарячі пиріжки! За перші пів року маркетингового року ми відправили на експорт аж 430 тонн цієї солодкої радості, і це на 60% більше, ніж торік. Ось вам і солодкий рекорд! А в березні взагалі відбулась цукрова феєрія – 81 тонна цукру полетіла через кордон.

І хоч Європа нас обмежує, ми не сумуємо, а шукаємо нових друзів по цукровому бізнесу в Африці та Азії. Дякуємо нашим глибоководним портам за те, що вони відкрили нам шлях до нових ринків.

Ми в Україні наварили цукру на 1.8 мільйона тонн, а з’їмо лише мільйон. Так що, до 700-800 тонн можемо спокійно відправити на експорт. І що цікаво, Європа в 2024 році вирішила від нас прийняти до 300-400 тисяч тонн цукру. Ну не мед?

І звичайно, наші цукрові магнати Радехів-Цукор, Укрпромінвест-Агро та Астарта вже зайняли лідируючі позиції в цьому солодкому бізнесі, забезпечуючи до 70% всього експорту. Ну що, український цукор підкорює світ, і це так солодко звучить!

Схожі новини:

04.05.2024

Адаптація до поточних викликів

Український бізнес у квітні демонструє позитивні настрої, адаптуючись до складних умов повномасштабної війни. Індекс очікувань...

Детальніше

04.05.2024

Бізнес-план допоможе у організації діяльності

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило і затвердило форму типового бізнес-плану для створення та...

Детальніше

04.05.2024

Полегшення у податках

У Харкові місцевий бізнес отримав полегшення в податках. Міська рада звільнила підприємців від деяких податків...

Детальніше